top of page

#Beefuture

Alături de The Future Kit, lansăm #BeeFuture, un demers educațional care își propune să livreze educație de și pentru mediu.Un spațiu unde vorbim pe șleau și îți dăm soluții #pebune, implementabile de azi, la problemele de mediu cu care ne confruntăm de ceva vreme, zi de zi.

1(9).png
image_2022-10-26_141305135.png

Harta Deplastificat

În curând în Constanța...

Pentru că proiectul colegilor noștri de la Deplastificat ni s-a părut super cool, am decis să îl aducem și în orașul Constanța
Cu toții știm cât de rău este să te afli afară într-o zi toridă, fără apă și cu prețuri de sezon la apa îmbuteliată în plastic (yuck!). Acum poți să îți umpli sticla reutilizabilă de la orice locație marcată pe Harta Deplastificat și, de ce nu, chiar să descoperi localuri partenere!

Permablitz la Berești

Cu ajutorul partenerilor noștri, Liceul Tehnologic Paul Bujor și GWP - Global Water Partnership Romania, elevii din liceul Tehnologic "Paul Bujor" au beneficiat de ateliere de permacultură și educație ecologică, unde au învățat atât teoretic cât și practic despre importanța creării unui mediu mai curat și despre beneficiile sistemelor de permacultură.

1f6f9499-824c-476b-911d-cf7c8d61b637.jpg
În curând.png

Permablitz în Cavadinești

În curând...

Alături de partenerii noștri, Școala Gimnazială nr. 1 din Cavadinești și Primăria din Cavadinești, cu finanțarea Uniunii Europene, vom planta a doua grădină în regim de permacultură!

bottom of page